0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Meer informatie over voedingssupplementen?

Rineke schreef het artikel: 'Voedingssupplementen, wenselijk of weggegooid geld?'. Klik hier om dit artikel te lezen. Of klik hier voor de Kleine symptoomlijst/signalen van vitamine gebreken. Deze lijst toont een een aantal typische symptomen die tekorten aan vitamine/mineralen/sporenelementen met zich mee kunnen brengen.

Mis je een artikel? Klik hier voor de mogelijkheden. Wil je persoonlijk advies? Bel dan tijdens het (gratis) spreekuur van Rineke Dijkinga op donderdagmorgen van 9:30 tot 11:30 uur. Telefoon: 085-0653491

Het telefonisch spreekuur op donderdag wordt drukker en drukker. Fijn om mensen te kunnen doorverwijzen of ze even een stukje op weg te helpen. Door de drukte valt het echter niet altijd mee om Rineke daadwerkelijk aan de lijn te krijgen. Omdat veel vragen op het spreekuur over supplementen gaan verwijzen we je graag door naar een onafhankelijke en betrouwbare website. Klik op deze link om een antwoord op veelgestelde vragen over supplementen te krijgen of lees dit artikel van Rineke.

Zoek je iemand die jou deskundig kan adviseren over het gebruik van supplementen i.c.m leefstijl? Kijk dan eens op deze twee sites: www.mbog.nl en www.degezondenederlander.nl.

In deze webshop staan een fractie van de hoogwaardige voedingssupplementen die verkrijgbaar zijn. Deze selectie hebben we opgenomen omdat Rineke er goede ervaringen mee heeft. 

Lees meer

Aanbieding
Aanbieding