0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

  • gezondNU Het vitaminen- en mineralenboek
In dit naslagwerk vind je razendsnel wat de werking is van alle vitaminen en mineralen en welke voeding helpt bij klachten.

€19,50

Incl. btw
Artikelnummer: AL5139
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 dagen, GRATIS NL VERZENDING VANAF €20,-
Merk: gezondNU

Het vitaminen- en mineralenboek
Van aardappel tot zeewier. Welke vitaminen en mineralen zitten er in mijn eten?

Een sinaasappel bevat vitamine C, maar paprika’s meer! In spinazie zit ijzer, maar in roggebrood veel meer. En moet je melk drinken vanwege de calcium voor je botten? Nee; juist noten en peulvruchten zijn echte ijzerbommen. Gezond eten is gezond kiezen. En dat begint met weten wat je eet.

Dit vitaminen- en mineralenboek gaat over hoe eten werkt. Want in elke boterham die je eet, elke appel en elk stukje kaas, zitten voedingsstoffen die je kunnen helpen als je bloedarmoede hebt, droge ogen of spierpijn.

In dit naslagwerk vind je razendsnel wat de werking is van alle vitaminen en mineralen en welke voeding helpt bij klachten. Je ontdekt welk eten je meer energie geeft, een betere weerstand, sneller spierherstel en een betere concentratie.

In Het Vitaminen- en mineralenboek

  • De werking van alle vitaminen, mineralen en vetten op een rij
  • Een stralende huid en sterke botten; welke voeding helpt bij welke klachten?
  • Kruiden, bessen en specerijen; gebruik de natuur voor herstel
  • Welke vitaminen en mineralen zitten er in mijn eten? 
  • Met voorwoord van Rineke Dijkinga

Rineke Dijkinga, orthomoleculair natuurgeneeskundige en auteur: ‘Een dergelijk boek is zeker niet bedoeld om van jou een soort biochemicus te maken en al helemaal niet om lekker eten te degraderen tot louter voedingsstoffen. Het zou echter fantastisch zijn als je na het lezen van dit boek veel beter ‘begrijpt’ wat de rol is van specifieke vitamines, mineralen, sporenelementen en kruiden.’

Tip a la Rineke: Ons lichaam geeft zoveel kleine signalen af die - als we deze signalen zouden herkennen- klachten kunnen voorkomen, verminderen of vaak zelfs oplossen. Als we de signalen herkennen kunnen we ons voedsel zo kiezen dat we deze tekorten weer kunnen aanvullen. Dit boek leest niet als een roman, het is meer een luchtige, begrijpelijke opsomming van feitjes. Maar het zou onze gezondheid zo helpen als we meer zouden begrijpen van ons lichaam/brein. Als we onze gezondheid zien als een goede vriend die we dagelijks de (h)eerlijkste, echte voeding boordevol voedingsstoffen vooschotelen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen